Medcos IPL ontharen

Medcos IPL ontharen

De MedCos IPL methode

Het voordeel van IPL ontharen is dat meerdere haren tegelijk behandeld kunnen worden. Hierdoor is IPL ontharen een relatief kort proces en kunnen grote gebieden makkelijker behandeld worden. Bovendien wordt de IPL ontharen als (relatief) pijnloos ervaren. Met de unieke MedCos IPL (ontharing)methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!


De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.


Behandeling

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.


Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):

  • bikinilijn: 5-10 minuten
  • oksels: 5-10 minuten
  • volledige rug: 20-30 minuten

Maak een afspraak

Samen werken we aan een mooiere en gezondere huid