Carat professional Peeling

Carat Professional Peeling

Deze peeling behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging en leidt tot significante verbetering in huidverjonging. Carat Professional Peeling vernieuwt uw huid volledig in 10 dagen!


Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.


De Carat Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype.


Unieke peelingstoffen verzekeren een 100% veilige behandeling

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.


Geschikte voor diverse indicaties

Rimpels, grove structuur (ook acne littekens), pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, elasticiteitafname, vale (rokers) huid.

Maak een afspraak

Samen werken we aan een mooiere en gezondere huid