il viso header

Uw specialist

Mijn naam is Brenda Emelli en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Schoonheidsspecialiste Brenda Emelli van Il VisoTwintig jaar geleden ben ik mijn carriëre begonnen. Direct na het behalen van het diploma basis schoonheidsverzorging in 1990 ben ik  gestart met een eigen praktijk. Vanaf de introductie van permanente make-up begin jaren 90 heb ik dit in mijn pakket met behandelingen opgenomen. Il Viso was destijds één van de eerste schoonheidssalons waar gebruik werd gemaakt van specialistische apparatuur om permanente make-up aan te brengen.

In 1996 heb ik de voortgezette opleiding schoonheids-verzorging met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij verder ontwikkeld in de volgende specialisaties: elektrisch ontharen, lymfedrainage, klassieke massage en medische camouflage. Ruime kennis van de huid in het algemeen stelt mij in staat diagnoses te stellen en mijn klanten te adviseren.

Enkele jaren geleden is mijn salon geheel vernieuwd. Met nieuwe geavanceerde apparatuur van Medcos en de nieuwste behandelmethoden op het gebied van anti ageing en definitief ontharen, geef ik mijn klanten professionele behandelingen op maat.

Schoonheidssalon Il Viso in PurmerendIk behandel op afspraak in mijn praktijk en werk volgens het hygiëne eisen protocol van de GGD. Hiernaast ben ik lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS), een brancheorganisatie voor schoonheids-specialisten in Nederland . Deze organisatie accepteert alleen schoonheidsspecialisten met erkende vakdiploma’s, die aan de hoogste eisen voldoen. Een zekerheid voor u!

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop! Ik neem de tijd voor u, zodat ik op basis van uw persoonlijke wensen een afgestemde behandeling kan geven.

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60