il viso header

Permanente make-up

Wat is permanente Make-up?

Permanent make-up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Tot op zekere hoogte is permanente make-up te vergelijken met een tatoeage, echter bij permanente make-up wordt het pigment minder diep in de huid aangebracht. Permanente make-up dient ter verfraaiïng van wenkbrauwen, ogen en lippen.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Iedereen die zichzelf te weinig tijd gunt of te weinig tijd heeft om zich iedere dag op te maken, ervaart de voordelen van permanente make-up. Ook in situaties waar gewone make-up niet blijft zitten (denk bijvoorbeeld aan contact met water, transpiratie bij sporten etc.) is permanente make-up de oplossing. Permanente make-up is ook ideaal voor mensen die allergisch zijn voor make-up, mensen die lijden aan haarverlies of voor mensen die contactlenzen dragen.

Permanent make-up blijft een aantal jaren mooi, daarna vervaagt het langzaam. Er zijn mensen die al meer dan tien jaar geleden zijn gepigmenteerd waarbij de permanente make-up nog steeds duidelijk aanwezig is. Hoe lang permanente make-up mooi blijft verschilt sterk per persoon. Vervaagde permanent make-up is eenvoudig door uw schoonheidsspecialist bij te werken zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Behandeling

Voordat de permanent make-up door uw schoonheidsspecialist wordt aangebracht, wordt in een kennismakingsgesprek eerst gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. Voor we met de behandeling beginnen wordt met de te gebruiken kleur zo goed mogelijk voorgetekend. Samen met u overleggen we het model en de kleur van het pigment. Zo krijgt u een idee hoe de uiteindelijke permanente make-up er uit zal komen te zien.

Geheel pijnloos is de behandeling niet, maar uiteraard verschilt dit per persoon. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar uw schoonheidsspecialist mee werkt kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. 

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60