il viso header

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een techniek die wordt toegepast om de huid gladder te maken. Microdermabrasie stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. De microdermabrasie behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype.

Na het reinigen van de huid wordt een handstuk op uw huid geplaatst waarbij kristallen met enige kracht op uw huid geblazen en direct weer opgezogen worden. Door deze stroom kristallen worden dode en beschadigde huidcellen van uw huid "geslepen" en verwijderd.

Bij Il Viso bieden wij u een microdermabrasie behandeling aan die wordt uitgevoerd met de MicroSkinpolish. De MicroSkinpolish bundelt drie krachtige, veilige en bewezen technologiën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen!

De MicroSkinPolish behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1
Bij de eerste stap, microdermabrasie, wordt de huid ‘geslepen’ (vergelijkbaar met een scrub), waardoor deze opengesteld wordt en ontvankelijk is voor actieve werkstoffen.

Stap 2
Bij de tweede stap (Low Level Laser Technology) wordt de huid middels een koud Laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed met actieve werkstoffen als, hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten.

Stap 3
Bij de derde stap, Skin Polishing, wordt de huid als het ware gepolijst waardoor deze beschermd wordt en gaat stralen.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten

De producten die bij de behandeling worden gebruikt zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Er wordt een hyaluronzuur gebruikt welke effectief in uw huid wordt gesluisd. De hyaluronmoleculen kunnen zich tot 30 keer uitzetten door vochtopname waardoor oneffenheden in uw huid opgevuld worden (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert.

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60