il viso header

Definitief ontharen

Definitief ontharen wordt ook wel permanent of duurzaam ontharen genoemd. Het voordeel van definitief ontharen ten opzichte van normaal ontharen is dat definitief ontharen een permanente werking heeft en dat het pijnloos en tijdbesparend is. Definitief ontharen met IPL is een veilige methode tegen ongewenste haargroei!

IPL ontharen

Het voordeel van IPL ontharen is dat meerdere haren tegelijk behandeld kunnen worden. Hierdoor is IPL ontharen een relatief kort proces en kunnen grote gebieden makkelijker behandeld worden. Bovendien wordt de IPL ontharen als (relatief) pijnloos ervaren. Met de unieke MedCos IPL (ontharing)methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

De MedCos IPL methode

De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Medcos IPL methodeBehandeling

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):
bikinilijn: 5-10 minuten
oksels: 5-10 minuten
volledige rug: 20-30 minuten

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60