il viso header

Anti-ageing

Huidverjonging

De kern van huidverjonging of anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces. Anti-aging is een combinatie van werken aan de gezondheid, welzijn èn het uiterlijk. Il Viso biedt diverse anti-ageing behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. Deze anti-ageing behandelingen gaan rimpels  tegen en zorgen dat de huid er jonger uitziet.

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat al rond uw 25e jaar begint. Door leeftijd en erfelijkheid zal het collageen in uw huid verminderen. Invloeden van buitenaf zoals de zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces. In de loop der jaren zal uw huid dus minder elasticiteit en stevigheid krijgen waardoor de eerste fijne lijntjes ontstaan. Ook pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en verwijde bloedvaatjes (couperose) zijn tekenen van het huidverouderingsproces.

Mecos IPL

Met de MedCos IPL kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. Het hoog energetisch gepulseerde licht van Medcos IPL wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd en daardoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat toont gezonder, frisser en jonger.

Micro Needling

Het bijzondere aan Micro Needling is, dat we met deze minimaal invasieve methode perfect in staat zijn om vergelijkbare resultaten te behalen, die anders alleen door een operatieve ingreep mogelijk is. Zie voor meer informatie onze flyer.

BioSkinJetting

BioSkinJetting  (BSJ) is gebasserd op een natuurlijke methode die de strijd aangaat met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij wordt met een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware losgemaakt. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe jonge collagene vezels aan te maken. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of dieper gelegen litteken op, waardoor de huid zich in feite zelf hersteld. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van inspuitingen.

Bioskinjetting is een 100% natuurlijke en veilige methode. Uw lichaam maakt zelf lichaamseigen collageen aan waarmee de rimpel wordt opgevuld.

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60