il viso header

Peeling

Carat Professional Peeling

Deze peeling behandeling is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging.

Carat Professional Peeling vernieuwt uw huid volledig in 10 dagen!

Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledige vernieuwt. Door deze snelle vernieuwing kunnen fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, een grove structuur en zonschade ook snel verbeteren.

De Carat Professional Peeling behandeling kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype.

Unieke peelingstoffen verzekeren een 100% veilige behandeling

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.

Geschikte voor diverse indicaties

  • Mensen die last hebben van de volgende symptonen zullen het meeste profijt van de behandeling hebben: rimpels, grove structuur (ook acne littekens), pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, elasticiteitafname, vale (rokers) huid.Microskinpolish  

MicroSkinPolish

Een nieuw revolutionair systeem voor huidverbeterin! Uniek in de wereld en wetenschappelijk bewezen technologien. Een 3 in 1 behandeling, bestaande uit Microdermabrasie, Koud licht laser in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur en Skinpolish. De techniek is geheel veilig. Met een verbluffend resultaat!

 

In beauty vaktijdschriften wordt de MicroSkinPolishnu al bestempeld als dé introductie van 2010!
Vanaf oktober 2010 bij il Viso!!

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60