il viso header

Gezichtsbehandelingen

Wat is een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, massage, maskers en  productaanbevelingen. Een gezichtsbehandeling wordt afgestemd op het huidtype van de klant en heeft naast een ontspannend effect een verzorgende werking op de huid. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd. Een gezichtsbehandeling valt vaak uiteen in een serie van kleine, elkaar opvolgende, behandelingen.

Carat professional treatment

Deze revitaliserende gezichtsbehandeling kan worden toegepast op het gezicht, nek, handen en decollete. De behandeling bestaat uit vijf fasen en duurt maar 45 minuten van uw tijd. Bij Anti-Ageing Instituut Il Viso wordt de ze gezichtsbehandeling op maat aangepast aan uw specifieke huidtype, waardoor de behandeling geschikt is voor alle huidtypen.

Fase 1: Intensieve reiniging
Elke verzorging begint met een reiniging van de huid met een reinigingsgel. Daarna volgt een intense dieptereiniging met een gommage en/of scrub/peeling. Op deze manier worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd. Ook eventuele gerstekorrels en comedonen worden weggehaald.

Fase 2: Gezichtsmassage met Retinol
Sterk geconcentreerde micro-verpakte retinol en retinylpalmitaat. Stimuleert enzym activiteiten en collageen synthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3: Multipeeling met Enzymen
Vermindert verdikking van de bovenste lagen van de huid en gepigmenteerde vlekken. Stimuleert cel distributie, de teint verbetert en verfijnt de huid textuur.

Fase 4: Gezichtsmassage Lift ACE ampul (Vitamine C)
Stimuleert cel activiteit en de productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV-schade. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: Kaviaarverzorging
Stimuleert het 'repair systeem' en beschermt de huid tegen de gevolgen van vroegtijdige veroudering. Rijk aan eiwitten, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtvasthoudende capaciteiten die vermindert fijne rimpels en geeft de huid een fluweelachtige uitstraling.

Bel met Brenda voor een afspraak 06-24 54 89 60